Online video content

Heb jij ooit wel eens meegemaakt dat je “even” een leuke muziek video op YouTube wilde bekijken en jij jezelf 5 uur later afvraagt waarom je een tutorial aan het kijken bent over hoe je kunt praten met een giraffe?

Nou, dat overkomt mij dus dagelijks! En ik weet zeker dat jij dit ook in meer of mindere maten herkent. We consumeren met zijn allen namelijk meer video content dan ooit tevoren! Social Media platformen als Instagram, Facebook en LinkedIn hechten veel waarde aan video content omdat video content hét favoriete type content van consumenten is.  Daarom is het ook goed dat je hier bent! (Je mag jezelf bij deze een schouderklopje geven)

Als het gaat om het creëeren van online video content, kan Nova Visuals het hele proces van begin tot eind verzorgen. Echter worden samenwerkingen op dit gebied wel aangeraden! Bij Nova Visuals zijn concept, montage en regie de sterkte punten.  Kleinere producties kunnen volledig in-house geproduceerd worden, zelfs vlogs door Sylvia’s ervaring zowel voor als achter de camera. Voor grotere producties werkt Nova Visuals graag samen met getalenteerde freelance cameramannen/vrouwen om de kwaliteit van de producties te waarborgen. Bij Nova Visuals staat kwaliteit altijd voorop.

 Ik nodig jou nu uit om weer in de YouTube “rabbit hole” te duiken en een paar van Nova Visuals producties te bekijken.

Let's create something great together

10 + 7 =

“I wear multiple hats because I couldn't pick just one”

NOVA VISUALS
Visual Content Creation
Based in Amersfoort, The Netherlands

T +31 (0)628962134
E sylvia@nova-visuals.com

 

            

© All rights reserved 2020 | Nova Visuals | KVK/CC: 50481983 | VAT: NL002185956B09 | Terms and conditions