“THINK OUTSIDE THE BOX

SO THAT THE BOX

DOESN’T EXIST”

NIEUW!

Op 29-05-2020 heb ik mijn Feng Shui Diploma (Richting vormenschool) behaald. Vanaf nu kunt u dus tevens bij Nova Visuals terecht voor Feng Shui Consultaties. Dit gaat tot nu toe vooral via mond-op-mond reclame van tevreden klanten. Ik hoop in de toekomst hier een dedicated pagina voor te maken op deze website zodat ik dit ook aan een breder publiek kan aanbieden. Tot die tijd kan dit alleen via specifieke aanvragen omdat ik gaandeweg meer aan het bijleren ben.

Sylvia

 Awake • Free spirit • Loves genuine & authentic people • Talks to animals in a high pitched voice • Natural health and Korean Skin Care enthusiast • Ex-professional dancer • Loves acting • Funny girl • Has a soft spot for dogs, Mini Coopers and Marvel movies • Typical Aquarius • Takes pride in being different • Sees vulnerability as strength • Doesn’t need alcohol to sing karaoke • Intuitive heart-based thinker • Hates war, dogma, negativity and brussel sprouts • Spiritual AF!  • Real Estate & Feng Shui enthusiast/consultant • DoTerra Wellness Advocate • Has a personal affinity with Asian culture • Libertarian • Volunteer at
Ecstatic Dance Amersfoort

Nova Visuals is in 2010 opgericht door Sylvia de Boer nadat zij er achter kwam dat zij een gave had om gedachtes te lezen… nouja… soort van… Nadat zij tijdens haar studie als grafisch vormgever/webdesigner en dansdocent werkte, kwam zij er al snel achter dat zij de wensen van klanten op basis van intuïtie al vrij snel door had en klanten zeer tevreden waren met de resultaten.  Of het nu een logo, poster, website of choreografie was, haar intuïtie, ambitie, drive en passie speelden altijd een grote rol bij haar succes. Met meer dan 15 jaar ervaring in de creatieve industrie is Nova Visuals nu voor veel bedrijven een perfecte partner voor het uitbesteden van hun visuele content.

Na het afronden van haar studie Feng Shui in 2020 implementeert zij de kennis van Feng Shui (de vormenschool) niet alleen als consultant bij mensen thuis, maar implementeert zij deze kennis ook in haar design werk. 

“Ook het logo/huisstijl van een bedrijf heeft een eigen energie afdruk. Ik gebruik mijn kennis van Feng Shui daarom ook om een logo te maken dat volgens de regels van Feng shui goed in balans is en het op energetisch niveau ook een positief effect heeft op het bedrijf van de klant”.  

 “Ik laat mij leiden door mijn Intuïtie en gebruik mijn kennis & creativiteit om te creëren. Ik vind het leuk om te experimenteren, grenzen op te zoeken, buiten de kaders te denken en iets te maken wat opvalt, uniek is maar toch commercieel effectief! Omdat ik zeer brede interesses heb en het fantastisch vind om nieuwe dingen te leren, heb ik veel kennis in huis. Deze kennis gebruik ik om diepere lagen in mijn werk te leggen. Ik ben zeer toegewijd aan alles wat ik doe. Mijn toewijding komt van mijn drive en ambitie om te leren en kennis over te dragen.” – Sylvia

DeOnlineDrogist

and many more..

Een zeer creatieve en accurate ontwerpster op wie je kan bouwen!
Ze denkt met je mee, tot en met de laatste aflevering van het product is alles goed verzorgd en uitstekende service en meedenken.

Daarbij is ze zeer snel in de communicatie en biedt ze een uitstekende kwaliteit tegen nette prijs. Ik zou Nova Visuals zeker in mijn netwerk aanbevelen.

Michaël Kommers, Keistad Belastingadviseurs”

Professioneel, artistiek, Adobe expert, behulpzaam, werkt snel en kundig
Sylvia is een professionele Visual Designer met artistieke ideeën.
Wat ik fijn vind is dat Sylvia met goeie ideeën komt en snel en nauwkeurig werkt. Zeker een aanrader! Dank je wel Sylvia.

Ricky Tai, ING, ABN AMRO & TaiWeb

Let's create something great together

10 + 14 =

“I wear multiple hats because I couldn't pick just one”

NOVA VISUALS
Visual Content Creation
Based in Amersfoort, The Netherlands

T +31 (0)628962134
E sylvia@nova-visuals.com

 

            

© All rights reserved 2020 | Nova Visuals | KVK/CC: 50481983 | VAT: NL002185956B09 | Terms and conditions