Fotografie

Soms is 1 stilstaand beeld het enige dat je nodig hebt om jou verhaal aan de wereld te verkondigen. Die ene foto kan een enorm krachtig middel zijn om een grote impact te creëren.  Het kan beweging laten zien zonder te bewegen, het kan emotie laten zien en omhoog halen, en daarnaast kan het jou verhaal aan de consument verduidelijken.

Het nemen van een goede foto draait allemaal om de juiste timing, kadrering en compositie. Omdat Nova Visuals is gespecialiseerd in visuele content, kun je wel stellen dat het maken of vinden van de juiste foto’s net zo vanzelfsprekend is als ademhalen.

Nu zijn er verschillende soorten fotografie, sommige bedrijven zijn gespecialiseerd in trouwfotografie of portret, terwijl anderen zich meer focussen op landschap of productfotografie. Bij Nova Visuals ligt de focus op fotografie voor online content.  Denk hierbij aan banners, websites/webshops, social media en/of artikelen.

Klanten komen niet alleen bij Nova Visuals om foto’s te laten maken, maar ook op bestaande foto’s te laten bewerken, retoucheren of selecteren (content curatie).  Voor bedrijven is de meest voordelige manier van het visueel duidelijk maken van hun boodschap, vaak om te investeren in content curatie. Hierbij ontvangt het bedrijf een bulk met zorgvuldig geselecteerd stock beeld die goed past bij de look & feel van het bedrijf. Op deze manier behoud het bedrijf een visueel aantrekkelijke uitstraling, zonder dat de foto’s te “bij elkaar geplukt” en te “stockerig” lijken. Vooral dit laatste is een valkuil voor veel bedrijven. Uiteraard kan het gebruik van stock foto’s ook te limiterend zijn. Een combinatie van unieke fotografie en stock fotografie geniet dan soms de voorkeur. Fotografie concepten kunnen daarom ook aangevraagd worden wanneer de klant bepaald stockbeeld mist of wanneer een bedrijf met een vaste fotograaf werkt. Nova Visuals kan meedenken met het bedrijf om te kijken wat er kwa beeld mist, wat er via stock te verkrijgen is en wat via een fotoshoot nog geschoten moet worden. Is er een vaste fotograaf aanwezig? Dan creëert Nova Visuals in goed overleg met de klant, een duidelijk concept die de aanwezige fotograaf vervolgens kan uitvoeren. Alles van concept, fotoshoot, nabewerking en beeld curatie kan door Nova Visuals verzorgd worden.

Genoeg gelezen weer, hier zijn een aantal foto’s die door Sylvia zijn geschoten…

 

Let's create something great together

14 + 9 =

“I wear multiple hats because I couldn't pick just one”

NOVA VISUALS
Visual Content Creation
Based in Amersfoort, The Netherlands

T +31 (0)628962134
E sylvia@nova-visuals.com

 

            

© All rights reserved 2020 | Nova Visuals | KVK/CC: 50481983 | VAT: NL002185956B09 | Terms and conditions