Grafische vormgeving

De visuele uitstraling van een bedrijf speelt een belangrijke rol. De mens is zeer visueel gedreven, en dit is vooral zichtbaar in deze tijd waarin Social Media een grote rol speelt. Visuals triggeren gevoelens en emoties, welke een grote rol spelen op de manier waarop een bedrijf door de consument word gezien en ervaren. Om deze reden is de visuele uitstraling van een bedrijf enorm belangrijk.

Bij Nova Visuals ligt de focus niet op het creëren van een mooi plaatje”, de focus ligt op de effectiviteit van het design en wat de ervaring van de consument zal zijn, wanneer zij het design te zien krijgt. Nova Visuals’ kracht ligt hem in het combineren van kennis van design, effectiviteit, schoonheid, creativiteit, emotie en intuitie.

De design focus bij Nova Visuals ligt bij het online design, echter is print ook mogelijk. Dus of jij nu een logo wilt voor jou (startend) bedrijf, een complete huisstijl make-over wilt, social media/web content of visitekaartjes, dan ben je bij Nova Visuals op het juiste adres.

Voor (aan)vragen en offertes, kun je altijd vrijblijvend contact opnemen via onderstaand contact formulier.

 

LOGO NODIG?
Als het gaat om een onderneming is de eerste indruk ontzettend belangrijk. Je kan met een logo of huisstijl klanten aantrekken of afstoten. Nova Visuals heeft ruim ervaring met het creëren van bedrijfslogo’s. Daarnaast gebruikt Sylvia haar kennis van kleur en Feng Shui om ervoor te zorgen dat het logo goed in balans is en het logo goed past bij jou bedrijf. 

Werkwijze:
– Na bevestiging van de opdracht stel ik een aantal vragen om jou wensen, likes en dislikes helder te krijgen.
– Ik vind het belangrijk dat een logo niet alleen aansluit bij de onderneming, maar ook op de persoon achter het bedrijf.
– Ik begin met schetsen en gebruik mijn kennis van Feng Shui om ervoor te zorgen dat het logo goed in balans is.
– Na het opleveren van één of meerdere schetsen kiezen we samen de richting die je op wilt. 
– We gaan door tot je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Je bent dus hoe dan ook verzekerd van een logo die niet alleen goed past bij jou en jouw bedrijf, maar ook een logo waar jij 100% achter staat. 

Prijs indicatie: De prijs van een logo is afhankelijk van jou wensen. Een simpel logo is uiteraard goedkoper dan een logo wat ingewikkelder in elkaar zit. Om een indicatie te geven ligt de prijs van een logo meestal tussen de €350,- en € 560,- excl. BTW voor midden- en kleinbedrijven. Neem contact op voor een offerte!

Voorbeelden Logo's

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar sylvia@nova-visuals.com en je ontvangt z.s.m. reactie!

 

Let's create something great together

3 + 11 =

“I wear multiple hats because I couldn't pick just one”

NOVA VISUALS
Visual Content Creation
Based in Amersfoort, The Netherlands

T +31 (0)628962134
E sylvia@nova-visuals.com

 

            

© All rights reserved 2020 | Nova Visuals | KVK/CC: 50481983 | VAT: NL002185956B09 | Terms and conditions