About us

Neem contact op
Ik ben Sylvia de Boer en ik ben de oprichter van Nova Visuals.
Ik ben geboren en getogen in het hart van Nederland, Amersfoort, waar ik nog steeds met veel plezier woon. Als zeer jong, ambitieus en gedreven kind was ik altijd bezig met mijn droomcarrières. Eerst was dit banketbakker, later A&R assistent, webdesigner, achtergronddanseres, stemactrice en muziekvideo regisseuse. Vier van deze beroepen ben ik uiteindelijk ook gaan uitvoeren. Mijn eerste websites (fansites) bouwde ik al toen ik 12 jaar oud was. Ik heb van mijn 17e tot mijn 24ste naast mijn studie gewerkt als (Hiphop) danseres, docent, choreograaf en jurylid. Daarnaast werkte ik ook als webdesigner, grafisch vormgever, animator, regisseuse en video-editor.

Ik ben dus al vele jaren bezig maar Nova Visuals heb ik in 2010 opgericht. Tevenwoordig ben ik het overgrote deel van de tijd werkzaam als designer en social media content creator. Ik heb ook een eigen YouTube kanaal’ Sylvia Nova V’ waar ik content voor maak.

In 2016 heb ik na veel aanmoediging van buitenaf besloten om mijn andere droom als stemactrice serieus achterna te jagen. Na 4 jaar zanglessen te hebben gevolgd, een cursus voice-over en een workshop dubbing te hebben gevolgd, heb ik uiteindelijk mijn eigen geluidsstudio aangeschaft en neem ik thuis af en toe wat voice-over ‘s op of werk ik aan mijn demo’s. Zoals u kan lezen heb ik veel verschillende interesses (dit was nog maar het topje van de ijsberg) maar hebben ze allemaal te maken met creatie, creativiteit en/of entertainment.

Sterke punten

  • Photoshop Expert 95% 95%
  • Photo retouching 90% 90%
  • Video Editing 80% 80%
  • Logo creation 80% 80%

Persoonlijke sterke punten

  • Intuitive 95% 95%
  • Creative 90% 90%
  • Communicative skills 90% 90%
  • Driven 90% 90%
  • Adaptability 80% 80%
  • Eager to learn 80% 80%
Omdat ik zeer gedreven ben en altijd goed weet wat ik wil, duik ik overal vol enthousiasme in tot ik mijn doel heb bereikt. Hierdoor heb ik veel kennis in huis, kan ik goed meedenken met de klant en heb ik tevens een groot creatief netwerk om mij heen verzameld. Nieuwe uitdaging ga ik daarom niet gauw uit de weg. Ik ben altijd opzoek naar wegen die leiden naar wat het beste is voor de klant. De voordeligste mogelijkheden en de creatiefste oplossingen. Ik ben een actieve meedenker, wat mijn klanten als zeer prettig ervaren. Een echte ‘out of the box’ denker die altijd opzoek is naar vernieuwing en innovatie. Naast mijn creativiteit laat ik mij vooral leiden door mijn hart en intuïtie.

Kortom, ik vind vrijwel alles wel interessant en zie overal mogelijkheden. Dit is ook de kracht van mij en mijn bedrijf. Wat ik hier heb genoemd is maar een fractie van wie ik ben, en wat ik leuk vind. Ik heb ook een hele spirituele kant waar ik mij vooral met Nova Light Warrior op focus.

raak in contact

Wat kan ik voor u doen?

Telefoon

06 289 621 34

Whatsapp

06 289 621 34

E-mailadres

sylviadeboer@gmail.com

Contact